Om oss

På torget i charmiga Västertorp Centrum hittar ni oss, endast ett stenkast från tunnelbanan.

Här sätter vi dina behov först och hjälper dig och din syn på bästa sätt, precis som vi gjort sedan 1984. Här får du det där lilla extra.

Vi gör synundersökning för linser och glasögon intyg för färgseende eller körkort.  Vi mäter även trycket, synfält och remitterar vid behov. Här hittar du också kosttillskott och tårsubstitut.

Här hittar du glasögon i olika prisklasser och vi slipar in glasen i vår verkstad. Vi har även ett litet lager med glas så har du tur kan du få med dig dina glasögon hem på direkten.Vi som jobbar här:

 

Frida började arbeta hos Synsam 1997 och har sedan dess arbetat hos Ögat, Blic, Specsavers och Contacta. Frida gick 2012 -2014 Optometritekniker-utbildningen i Norrtälje. Frida började arbeta på Västertorp Optik 2014. Frida är känd för att vara en hejjare på att justera glasögon så att de sitter perfekt. Förutom att hon slipar alla glasögon i vår verkstad ser hon till att laga det som går att laga och hjälper dig få nytt liv i dina gamla glasögon om du vill. Det finns mycket tips och trix man kan göra för att slippa behöva köpa nytt hela tiden.

Johanna tog optikerexamen vid Karolinska Institutet 2001 och har sedan dess jobbat som optiker på Synsam både i Kalmar och flera ställen i Stockholm samt varit volontär i Peru för den ideella organisationen Vision For All. Johanna brinner för att lösa synproblem och hjälper gladeligen personer med PostCovid, samsynsproblem eller de som aldrig riktigt blivit helt nöjda tidigare eller vill ha en second opinion. Seendet är så mycket mer än bara “synfelet”.